Ledsen killar...

Aj aj de där var ju surt.. Kom just hem efter fotbollstittande på Olearys.

Svenskarna spelade inte med samma kvickhet som tidigare och klarade inte springa över Ryssarna och därmed har Sverige gjort sitt färdigt i detta em.. som jag med spänning hade hoppades inte skulle sluta här. Gillar verkligen lanskamper....

Heja Holland,ni verkar strong. Jag lägger min röst på er nu...

Extreme bloggmakeover...

Ursäkta jag varit inaktiv i mitt bloggande.. 
Har inte känt mig riktigt nöjd med bloggen därför tappade jag lusten att skriva. Nu har jag stylat till blogen så de känns som den speglar mig bättre.... nu ska de bli bättring... =)

Jag har dessutom dem som har koll på mig, så måste ju visa att jag kan jag me...=)


När jag tog i tag med bloggen såg jag att de var flera opublicerade inlägg, som jag nu lagt ut, men de har hamnat i lite konstig ordning.. Hoppas ni har överseende.. =)


Påsken e här....


Nu är de dags...

Julen varar in till påska.. Gäller så även min blogg, sorry för min inaktivitet här i bloggvärlden. Ska bli bättring nu.

Jo ska berätta med hjälp av lite bilder om vilke super härligt påskhelg jag har haft.


 Traditioner ska väl hållas,så en pimpeltur stod på schemat....
 Vilken lååång härlig fredag!!!!
 Mitt påskägg... innehöll abborrar!!

2-dagars pimpeltävling me pappa, ja vann båda dagarna me att dra upp flest firrar... Mamma hade sjåigt springa mellan pimpelhålen och dokumentera fångsten. . =)

1:advent


Han då med en riktig rolig helg, Besökte en kompis i Stockholm och vi gck på pubafton,  vid stängningsdags så var vi ett gäng som drog vidare på Club Lejonhjärta.
På väg till Lejonhjära blev de äventyrligt, det var så att några personer före oss i rulltrappan ramlade som i sin jur ramlade på min kompis söm föll bakåt över mig... S jag låg underst i rulltrappan med 3 personer över mig. Vilket inte kändes så skoj när rulltruappan drogs uppför. Men som tur var så blev bet ingen större skada, upptäckte några blessyrer dagen efter men det var ingen fara.

Så  har jag landat i staden i gen.... kommit mig tillbaka till hemstaden igen.Känns riktigt skönt och DET VAR JU VITT PÅ BACKEN!!!!
Landade i lägenheten igen kändes riktigt skönt att vara hemma, blev lite avis på alla grannar som jag såg hade pyntat med adventsstakar i fönstet, så skyndade hämta min stake i förrådet så satte den på plats. Så jag också skulle få lite adventskänsla.
Sen åkte jag i väg på partaj, det var ju dags att se om det var sig likt när man nu hade varit borta så länge.
Jo, det såg sig likt ut, hade en trevlig kväll ute...
.Känndes riktigt härligt när vi kom ut från krogen så singlade snöflingorna ner...

När jag sedan klev upp morgonen effer så hade det snöat ännu mera!!! Det var oplogat överallt, kännde precis vad jag saknat när jag hade varit borta från stan. SNÖN!!!! så klart, det blir så ljust och fint ute när nysnön fallit!!!

Helgen var händelserik, jag hann med en hel del, besökde bland annat 4 städer på städer på.dagar ja men de låter kanske inte så speciellt men jag var på resande fot hela tiden.

Fre: Åkte jag från Uppsala - Stockholm
Lör: Stockholm - Umeu
Sön: Umeå - Lögdeå och tillbaka. ( vissa har ju synpuinkter på om Lögdeå skall räkas som en stad, allt är ju relativt)

Som julafton!!!!

I veckan har jag upptäckt nåt nytt!!!!

Jag provade för första gången att ropa in nåt via internet aktion

Så i fredags kändes det som julaffon, jag hade tidigare i veckan bestämt mig att förnya min telefon eftersom den har retat mig en del så sista tiden.

Så i torsjag var det dags att hämta min lilla röda vibrerande sak.....Som min vän skulle ha uttyckt det....
Men tyvärr fick jag tjå mig ett tag eftersom jag var borta på torsdag kväll, så fick jag hämta paketet på fre istälet så efter skolan så gick jag med raska steg för att hämta mitt efterlängtade paket.
När jag kom hem så hade även en till avi, dumpats i mitt brevinkast. ramlade det ner en avi i blev lådan...Så det var brara att ta sig tillbaka till posten och hämta nästa paket.
Vilken bra dag både ny mobil och mitt aktions fynd kom. Så jag monterade genast ihop stjäran och satte upp den i fönstret 

Inte nog med det, så bedövde jag en lampkontakt till min stjärna så kilade in på Classe när jag ändå var på stan. Där sprang jag på ett erbjudande de hade. Jag har länge sökt en stjärna på fol men inte hittat något som fallit mig i smaken i både gällande pris och utseende. Men nu så!!! det var på erbjudande en lamfot, stjärna och lampskärm allt i ett paketpris. Jag blev så glad att jag slog till med detsamma.

Så nu är det riktigt julstämming i min lägenhet..Extreme Homemakeover Lördag jobbade jag att var helt slut när jag hade kommit hem.
Slumrade till på soffan, och vaknade bryskt av att det plingade och knackade på dörren.  Det var min syster hon kom och tog hand om mig som en riktig hemsamarit. Jag var helt slut och hon kom med förslaget att vi skulle äta något gott tillsammans. Det lät som en toppen idë tyckte jag med.
Så bör jade det....

Men jag var så nyvaken att jag visste inte det ena eller andra. Men hon skötte om mig ordenligt och fixade en god middag. Sen gav hon mig förslaget att det var dags för en ordenlig rensning vilket jag ha TÄNKT länge men aldrig fått det gjort. Vi va på väg ner i förrådet, ( det är ju bra om man kan börja där så att man kan få plats med det man egenligen behöver förvara.

Men så ringde en kompis och ville komma förbi under kvällen också, insåg att var dumt att gå ner i ett skyddsrum om han skulle ringa så vi började med lite make over i lägenheten. (min kära syster är en aktivitetsmänniska hon vill att det skall hända sak er så inte dumt att få själp med lite inspiration i hemmet. Det tackar jag inte nej till.

Så det blev ommöblering och nu ser lite annorlunda ut. Men mycket trevligt och ännu mera golvyta lyckades jag trolla fram.

Släkt & Vänner och turistat med trevligt sällskap

Hej

Hej.... Ja så har tiden gått och jag har hunnit både lämna staden 1 månad och nu kommit åter..... jag har varit med om många lärorika och trevliga händelser....

Lämnade ett regnigt och mörkt Umeå i början på november. Anlände då till Stockholm och hålsade på en god vän. 
På Lördagkväll åkte vi och besökte en annan vän och det blev en trevlig tjejtväll i Huddige.  Tack vännen för trevligt umgänge det var roligt att komma och se din nya lya... 
Vidare fortsatt jag att inta min praktiktplats som var i Uppsala. Fick ett vänligt bemötande och det blev en mycket trevlig praktikperiod där.

Under helgen kom min Stockholms vän och besökte mig i Uppsala, vi turistade i staden som riktiga turister. Besökte bland annat Domkyrkan och Slottet. Har även sett kvarteren där Pelle Svanslös håller hus eftersom de var trafikskyltar som varnade för katter!!!! :D

Ja släkten och vännerna är numera utsprid över Sveriges långa land. Så passade på att besöka mina 2kusiner som bor i Uppsala samt en gammal barndomskompis som numera bor där nere. Det var trevligt att återse vänner man inte träffar så ofta.

Redan var det dags bara en vecka kvar till första advent. Jag passade på att åka och besöka en gammal klasskompis i Stockhom, med mig hade jag lite glögg så vi tjuvstartade med lite julmys och drack lite glögg. Sen träffade vi en till kompis på söder och vi hamnade på på MEST Bar och Restaurang på Götgatsbacken, mycket trevligt ställe där vi blev kvar. Blev en riktig drinkkväll med tjejerna eftersom vi hade sån trevligt servitris som ville fylla våra glas hela tiden. Till slut var det dags att lämna, eftersom det var stängningsdags så vi drog vidare på Koolingen i Gamla Stan.

Tack för trevlig kväll tjejer!!!!